Četvrtak, 25 Aprila, 2024

TUZLASPIEGEL

PRVI TUZLANSKI SATIRIČNI PORTAL

AKTUELNOSPECIJAL!

Gdje za Prvi maj?

Međunarodni praznik rada i ove godine pada 1. i 2. maja, odnosno u subotu i nedjelju, s tim da će se praznovati i u ponedjeljak, 3. maja. Na vremensku prognozu se ne možemo pouzdano osloniti, pa tako i praznovanje na izletištima nije realna opcija. Tradicionalni prvomajski protesti na gradskim trgovima nisu potpuno sigurni zbog epidemiološke situacije, a sindikati su proteste ionako blagovremeno otkazali.

Postavlja se pitanje gdje za Prvi maj? Turistička agencija Golobal Travel&Events Živinice ima rješenje za Vas! U svojoj ponudi ova agencija nudi extra ponudu u Istanbul koje uključuje čarter avio-let, razgledanje grada uz pratnju turističkog vodića, noćenje u hotelu sa četiri zvjezdice, iftar i sehur, te vakcinaciju Sinopharm vakcinom i sve to za nevjerovatnih 300 KM.

I to nije sve, kako kažu iz ove kompanije! Ako pozovete odmah na broj 056/991-940, možete ostvariti nevjerovatni popust za još 100 KM, tako da prvomajske praznike u Istanbulu možete provesti za samo 200 KM. Osim toga, pri svakom pozivu sudjelujete u nagradnoj igri, a dva dobitnika imat će priliku potpuno besplatno sudjelovati u prvomajskoj istanbulskoj avanturi. Nevjerovatno, zar ne?