Petak, 29 Marta, 2024

TUZLASPIEGEL

PRVI TUZLANSKI SATIRIČNI PORTAL

AKTUELNO

Sada je jasno zbog čega Vučić ima podočnjake!?

Često smo bili u prilici da se zapitamo zbog čega predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ima velike podočnjake? Pitanja i odgovori bi ostajali u nama, a javnost je o tome šutila. Jedni su smatrali da je genetika krivac za Vučićeve podočnjake, drugi da predsjednik radi svakoga dana po nekoliko sati prekovremeno, za šta ne dobija naknadu (za razliku od npr. drugih radnih ljudi u Srbiji). Treći su vjerovali da predsjednik naprosto ne može da spava zbog razmišljanja kako da Srbija postane najbrža rastujuća ekonomija u Evropi…

I onda, onako niotkud, predsjednik Vučić potpuno neočekivano javnosti u zemlji, regionu i cijelom svijetu saopštava da veći dio noći provodi učeći, ako ne i cijelu noć, kako bi potpuno spremno dočekao ispitne rokove i najduže odgovarao na postavljena pitanja.

Vučić je položio četiri ispita na Višoj trenerskoj školi na Banovom brdu sa izuzetnim ocjenama. „Bilo mi je jako teško naučiti anatomiju, ovi drugi predmeti su mi lakše išli. S anatomijom sam se mučio, mučio, mučio, ali sam skoro svaku koščicu naučio, sve organe za probavu, rad srca, svih mišića i svega drugog”,  – požalio se Vučić.

Dakle, Vučić za razliku od ‘tatinih sinova’ uči da bi spremio i položio ispite i stigne izvršavati radne zadatke. Respect!