Srijeda, 12 Juna, 2024

TUZLASPIEGEL

PRVI TUZLANSKI SATIRIČNI PORTAL

AKTUELNO

U ugostiteljskom objektu u Živinicama umro mladić!

U ugostiteljskom objektu u Živinicama umro je polupijani mladić inicijala N.B. (28) iz Živinica.

Iako je u toku istraga, ekskluzivno saznajemo da je u ugostiteljskom objektu u vlasništvu Begović Ramiza, u živiničkom naselju Ciljuge, grupa polupijanih mladića zajedno sa navedenim N.B., posjetila objekat, s ciljem da od vlasnika čuje vic ili priču. Inače, ovaj je lokal poznat u zemlji i šire po dobrom raspoloženju i bogatom gurmanskom ponudom.

Kada im je gostoljubivi domaćin, na njihov zahtjev, započeo prilati o komandosima i učestvovanju na gradačačkom ratištu, N.B. (28) iz Živinica je umro od smijeha.

„U početku smo mislili da je sve ok, ali nakon desetak minuta intenzivnog smijeha uočili smo da se sve otelo kontroli. Ja sam mu udario lagani šamar, međutim, ni to mu nije pomoglo. Onda smo nazvali hitnu, koja je prevezla našeg prijatelja za Tuzlu“ – istakao je za naš portal N.K. (35) iz Bašigovaca, očevidac događaja.

Prema informacijama N.B. je hospitaliziran na UKC Tuzla i smijeh još uvijek nije prestao. U cilju provođenja istrage, detalje o nesretnom slučaju odbili su komentarisati iz Tužilaštva.