ŽIVINICE: U ugostiteljskom objektu umro polupijani mladić!

reklama

Danas je u popodnevnim satima, u ugostiteljskom objektu u Živinicama umro polupijani mladić inicijala N.B. (28) iz Živinica.

Iako je u toku istraga, ekskluzivno saznajemo da je u ugostiteljskom objektu u vlasništvu Begović Ramiza, u živiničkom naselju Ciljuge, grupa polupijanih mladića zajedno sa navedenim N.B., posjetila objekat, s ciljem da od vlasnika objekta čuje vic ili priču. Inače, ovaj je lokal poznat u zemlji i šire po dobrom raspoloženju i bogatom gurmanskom ponudom.

Kada im je gostoljubivi domaćin, na njihov zahtjev, započeo čuvenu priču o komandosima i učestvovanju na gradačačkom ratištu, N.B. (28) iz Živinica je umro od smijeha.

„U početku smo mislili da je sve ok, ali nakon desetak minuta intenzivnog smijeha uočili smo da se sve otelo kontroli. Ja sam mu udario lagani šamar, međutim, ni to mu nije pomoglo. Onda smo nazvali hitnu, koja je odmah intervenisala i odvezla našeg prijatelja za Tuzlu“ – istakao je za naš portal N.K. (35) iz Bašigovaca, koji je očevidac događaja i prijatelj nastradalog.

Prema informacijama N.B. je hospitaliziran na UKC Tuzla i smijeh još uvijek nije prestao. Ljekari smatraju da će se intenzitet smijeha smanjiti u zavisnosti od količine alkohola u krvi.

Na naš upit da li će protiv Begović Ramiza, krivca ovog nemilog događaja, dežurni tužilac podnijeti prijavu i eventualno podignuti optužnicu, iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona su odbili dati bilo koji komentar, u cilju provođenja istrage.

M.Z.