Utorak, 23 Aprila, 2024

TUZLASPIEGEL

PRVI TUZLANSKI SATIRIČNI PORTAL

DRUŠTVO

EKSKLUZIVNO: Koly i Mile snimaju duet!

Duet „Ne odlazi“, Kolinde Grabar-Kitarović i Milorada Dodika mogao bi biti ovosezonski hit, ali i svojevrsna poruka mladima u regionu da ne napuštaju svoju zemlju, potvrdili su na nam iz produkcijske kuće „Covic Production“ iz Mostara.

„Ljudi u regionu su prepoznali pjevačke sposobnosti predsjednice i predsjednika. Njihova popularnost i ljubav prema mikrofonu je nemjerljiva. Zašto to ne spojiti?“, istakao nam je Ivica Bevanda, izvršni direktor „Covic Production“.

Kako smo doznali ova produkcijska kuća priprema i spot za duet, a snimat će se u Kanadi, Rusiji, Kini i Izraelu. Duet i spot osim što daju snažnu poruku mladima, mogao mi poboljšati odnose dvije prijateljske zemlje, ali i predstaviti turistički potencijal navedenih zemalja.

Ivica Bevanda je istakao da je njihov studio spreman i da su dvije stvari nekoliko dana prolongirale realizaciju ovog mega projekta i to predsjednički izbori u Hrvatskoj, te nezadovoljstvo Ivice Dačića, ministra vanjskih poslova Srbije, što je Koly izabrala Mileta, a ne njega.

Podsjećamo javnost da Dačić ima znatno bolje vokalne sposobnosti u odnosu na Dodika, ali to na našoj estradi i nije presudno. Zar ne?

A.Z.