Nedjelja, 21 Jula, 2024

TUZLASPIEGEL

PRVI TUZLANSKI SATIRIČNI PORTAL

DRUŠTVO

SEDMIČNI HOROSKOP: Šta Vas očekuje u sljedećoj sedmici?

OVAN: Poprilično vladate situacijom i jako ste oprezni. Bićete štedljivi. Pripazite na apetit.

BIK: Vašem partneru smeta odanost. Pokušajte se od partnera distancirati. Unosite više vitamina C.

RAK: Vama je već duže vrijeme bio potreban duševni mir.  Stoga, provedite više vremena u krugu porodice.Gledajte manje TV.

LAV: Iz dana u dan ste nervozniji. Previše vremena provodite u kuhinji. Koristite više balkon.

DJEVICA: Izlasci, noćni život i flert su iza vas. Ukoliko želite izaći vani, znajte da je na snazi policijski sat. U ishrani koristite više voća i povrća.

VAGA: Period izolacije vam godi, tako da je ovaj period kao stvoren za vas. Učestalije perite ruke!

ŠKORPIJA: Budite iskreni prema partneru. Recite mu sve ono što vam smeta, ali na suptilan način. Vaše nesuglasice će se prebroditi. Ne jedite jela sa roštilja.

STRIJELAC: Period izolacije je strijelcima ravan zatvoru. Bez avantura i noćnih izlazaka strijelci ne mogu funkcionirati. Preporučujemo da više gledate kolažne i dokumentarne programe. Imat ćete problema sa zatvorom, pa pripazite na ishranu,

JARAC: Većinu posla obavljat ćete od kuće. Poslovni učinak će biti veći nego ranije. Stoga, u večernjim satima napravite sebi malo predaha. Savjet – pri izlasku vani koristite zaštitnu masku.

VODOLIJA: Izbjegavajte kupovinu u supermarketu. Ako već ima potrebe za tim, neka to učini neko od ukućana. Izbjegavajte rasprave sa komšijama, to vas čini nervoznijim. U ishrani koristite manje tjestenine.

RIBE: Ne paničite. Vaš je znak najotporniji na korona virus. Ipak, perite ruke i pri izlazu vani koristite zaštitnu masku. Jedite dnevno najviše tri obroka.